Kratka biografija

sajt profil fotka(bio in English)

10 godina iskustva držanja prezentacija i radionica hiljadama ljudi različitih godišta i zanimanja. Sarađivao sa i podučavao prezentacijske veštine, pisanje i implementiranje projekata, strategiju razvoja organizacije i druge aktivističke teme, brojnim organizacijama i institucijama, uključujući OSCE, TechSoup, Erste Banka, Građanske inicijative, AIESEC, Kancelarija za mlade Beograda, MIKSER festival i druge.

10 godina radnog iskustva u različitim oblastima: organizovanje, vođenje i učestvovanje na projektima, od koordiniranja aktivnosti na tango festivalu sa 50 članova tima i 600 gostiju iz 35 zemalja do organizovanja studentskih protesta, sprovođenja istraživanja o obrazovanju i socio-političkim pitanjima i uređivanja studentskih publikacija.

Trener govornika na TEDx događajima, do sada radio individualno sa 50 govornika na 6 TEDx konferencija, vodeći ih kroz proces struktuiranja svojih ideja i vežbanja svog nastupa (pročitajte njihove preporuke)

Instruktor i koordinator projekata u Institutu Tango Natural, najvećoj školi argentinskog tanga u regionu i jednoj od najvećih u evropi. Bogato iskustvo nastupa, od uličnih performansa do nastupa u operi ispred 2000 ljudi.

Koordinator Škole aktivizma, organizacije koja je sprovela besplatne kurseve aktivizma i prezentacijskih veština stotinama mladih, koji su implementirali desetine projekata u poslednje dve godine.

detaljni CV na engleskom (.pdf)
Linkedin