moje usluge

(my services in English)

Možda morate da održite govor pred 500 ljudi i užasava Vas i sama pomisao izlaska na scenu pred tako veliku publiku. Možda morate da predstavite svoj start-up grupi potencijalnih investitora i nemate predstavu šta treba da naglasite, a šta možete da izostavite. Možda imate manje od dva dana do važnog sastanka sa Vašim zaposlenima i još uvek ne znate kako da im predstavite svoju novu strategiju razvoja, kako da doprete do njih i zaista ih motivišete.

Bez obzira ko je u publici i kakve su okolnosti, bez obzira da li imate 2 minuta ili 2 sata, uvek postoji način kako da svoje ideje struktuirate efektno i iznesete ih spontano, autentično i sa samopouzdanjem. Bez obzira koliko imate ili nemate prethodnog iskustva u javnom nastupu, ili koliko mislite da jeste ili niste talentovani, postoji način da naučite kako da koristite svoj glas, oči, ruke i prostor oko Vas. I da, bez obzira da li u to verujete ili ne, postoji način da se prevaziđe trema.

Ja sam tu da Vas vodim kroz čitav ovaj proces, od stavljanja Vaših ideja i misli na papir do vežbanja Vašeg nastupa dok oboje nismo vrlo zadovoljni konačnim ishodom. Na dubljem nivou, tu sam da Vas vodim i kroz dugoročni razvoj Vaših prezentacijskih veština.

Radim sa individuama, timovima i grupama svih godišta i veličina – bez obzira da li su Vam potrebne jedna do dve sesije ne bi li definisali suštinu Vašeg izlaganja, ili možda želite da organizujete 6-mesečni program za ceo odsek u svojoj firmi ili organizaciji.

Kontaktirajte me sa Vašim pitanjima i sugestijama.